Nieuwsbrief december 2017 bis

Lieve vrienden, sympathisanten en geinteresseerden,

Jullie zijn fantastisch! In slechts 18 dagen hebben jullie 905 euro bijeen gegeven, goed voor bijna 4miljoen shilling. Vorige week hebben we 6,3miljoen terug gekregen van de politie, nadat de daders tot 8 jaar cel zijn veroordeeld (lang he voor diefstal. Vind het ook wel een beetje erg voor hen).

Diezelfde dag hebben we Plot 99 een uurtje vroeger gesloten. De voorzittster opende de vergadering en vroeg of ik iets te zeggen had. Ik vroeg hen wat UGoGreen ook weer was (een NGO die ondersteund wordt door Plot 99). Ik vroeg hen of ze ook dachten dat UGoGreen Plot 99 steunt. Wisten ze niet.

Ik vertelde hen dat ik de donors in Belgie had aangeschreven en gevraagd om een bijdrage. Zie de video in bijlage voor hun reactie. Ik ben er zeker van dat het meer zegt dan dat ik hier kan vertellen in deze nieuwsbrief (ok, de video is een beetje vervalsd. Toen ik het nieuws bracht wou ik niet tegelijkertijd filmen, dus heb achteraf gevraagd om het nog eens dunnetjes over te doen. Ze hebben het lichtjes overdreven). Maar toch hartverwarmend om te zien. Iedereen heeft zijn aandelen terug betaald gekregen, evenals een winst van 2.800 shilling per aandeel (0.65 eur).

Met deze korte update over jullie supersnelle kerstactie, wensen wij jullie allen een fijne kersttijd toe.

Tot volgend jaar!

Veel lieve groeten

UGoGreen team